У новорічну ніч не скасовується комендантська година та діє заборона на використання феєрверків

У новорічну ніч не скасовується комендантська година та діє заборона на використання феєрверків

 

Порушників може бути притягнуто до відповідальності, заявили в Нацполіції. Крім того, заборонено використання піротехнічних засобів.

У новорічну ніч комендантська година на території України не скасовується, порушників затримуватимуть. 

"Люди повинні розуміти, що незалежно від того, який день у нас - святковий чи несвятковий - є певні вимоги комендантської години. Поліцейські перевірятимуть осіб, перевірятимуть їхні документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи чи перевірки цієї особи", - заявила речниця голови Національної поліції Мар'яна Рева.

За словами Реви, ті, хто вийде на вулицю в новорічну ніч, можуть бути притягнуті до відповідальності за порушення комендантської години.

Відео дня

Вона також нагадала, що практично по всій території країни прямо заборонено реалізацію та використання піротехнічних засобів, правоохоронці реагуватимуть на такі випадки.

Відповідне рішення прийнято з огляду на те, що звукові та світлові ефекти під час використання піротехніки завдають шкоди психічному здоров’ю населення у воєнний час через їх схожість зі звуками вибухів, особливо враховуючи частоту повітряних тривог на території області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up