У Народичах рятувальники, військові та лісівники провели акцію для дітей «Бережи ліс! Бережи Україну!»

У Народичах рятувальники, військові та лісівники провели акцію для дітей «Бережи ліс! Бережи Україну!»

14 серпня на площі смт Народичі Коростенського району рятувальники, лісівники та військові об’єднали зусилля та провели пізнавальний захід для підростаючого покоління. До участі в даній акції також долучилися і представники громадських організацій.

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області, у ході дійства для місцевих дітлахів та й для дорослих були продемонстровані методи гасіння лісових пожеж та ознайомлено їх з спеціалізованою технікою лісівників та рятувальників. Усі присутні мали можливість оглянути пожежну та спеціальну техніку, а також захисне спорядження і обладнання, що використовується під час гасіння пожеж у лісах. До того ж, організатори спільними зусиллями навчали дітей правилам мінної безпеки, при перебуванні в лісових масивах та під час відпочинку біля водойм.

Діти отримали масу задоволення, незабутні враження та позитивні емоцій. Організатори дійства сподіваються, що цей гарний настрій залишиться у них надовго, а також, що вони добре засвоїли правила безпечної життєдіяльності і відтепер знатимуть, як поводитися аби не допустити лиха та самим не втрапити в біду.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up