У Лугинах вогнеборці врятували оселю від знищення полум’ям

У Лугинах вогнеборці врятували оселю від знищення полум’ям

4 червня о 17:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарської будівлі, що поширилось на житловий будинок.

Подія сталася в смт Лугини Коростенського району, - повідомляє ГУ ДСНС у Житомирській області. Про це сповістив власник палаючої будівлі, який знаходився вдома та з дружиною почув тріскотіння. Вийшовши на вулицю, він побачив, що вже горить покрівля оселі.

По прибуттю рятувальників було встановлено, що вогнем охоплено господарчу будівлю та дах оселі. Рятувальникам довелося знімати конструкції з жерсті з даху, щоб знизити температуру. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі вирішив залучити для ліквідації надзвичайної події додаткове відділення пожежно-рятувального підрозділу. Крім цього, залучались працівники ДП “Лугинського лісового господарства”. Для гасіння пожежі бійці ДСНС три рази робили підвоз води, а також встановили мотопомпу на поруч розташовану річку та проклали від неї магістральну рукавну лінію до місця пожежі.

Відео дня

Спільними зусиллями о 18:09 пожежу вдалось локалізувати, а о 18:55- ліквідувати. Вогонь встиг знищити господарчу будівлю та покрівлю житлового будинку, пошкодити перекриття оселі та господарське майно. Не допущено подальшого розповсюдження вогню по всій площі будинку та перекидання полум'я на ще одну господарчу будівлю, розташовану поруч.

Причина пожежі, а також усі обставини з’ясовуються фахівцями.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up