У лісі в Коростені невідомі намагалися вбити пса з особливою жорстокістю, прив'язавши на повідок-удавку

У лісі в Коростені невідомі намагалися вбити пса з особливою жорстокістю, прив'язавши на повідок-удавку

У Коростені в лісі невідомі прив'язали пса на повідок-удавку — поранену тварину доставили до клініки. Поліція проводитиме перевірку за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Про випадок жорстокого поводження з тваринами повідомив сайт Коростень today.

 

Про пса, прив'язаного повідком-удавкою, який затягується, якщо собака намагається вирватися, написала на своїй сторінці у мережі Facebook користувачка на ім'я Марія Ліанова. Собаку жінка, з її слів, знайшла в лісі біля річки на стороні Бровара — району Коростеня, який практично весь забудований приватним сектором.

Відео дня

У своєму пості жінка пише, що відвезла собаку в клініку, де лікарі сказали, що поріз на шиї пса знаходиться в міліметрі від сонної артерії.  Тварину було прооперовано. Собаку назвали Лілу. Це дівчинка, схожа на стафтер'єра. Її підлікують та ретельно шукатимуть господарів.

Подробиці події розповіла рятівниця пса Марія Ліанова: 

"Собака після такого жаху заслуговує тільки на диванні умови з подушками... Збір ми відкрили (на лікування собаки, - ред.), багато людей відгукнулося. Думаю, ми покриємо лікування, але допомога все ще актуальна. Якщо я бачу, що собака виліковується, заживає рана, собака відгодовується і ми їй шукаємо нового господаря. Це буде конкурс, де потрібно буде перевірити людину на адекватність, на умови, яка вона може запропонувати собаці... Їй вже краще, у неї підвищилась температура, вона була обморожена, у неї в жахливому стані нігті, у неї шрами на носі", - розповідає коростенка, що знайшла тварину.

У коментарі Суспільному речниця Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вікторія Дубовик сказала, що звернень з цього приводу до поліції не надходило. Однак місцеві інспектори будуть проводити перевірку за фактом повідомлення в соцмережах про жорстоке ставлення до тварин.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Валентина Магалецька

    Так само взяти і прив'язати цих нелюдів.
  • Tania Koss

    Взяти їх прив'язати ціх катів.тварі що ви робите вам мало війни.
  • Олена Оседловська

    Знайти б сволрту і так само привязати,нелюди.
  • Тетяна Головатюк

    Зійде Божа кара на всіх катів, нелюдів. Згине нечисть.

keyboard_arrow_up