У Коростені поліцейські утилізували 3,5 літри самогону: новина потрапила у топи

У Коростені поліцейські утилізували 3,5 літри самогону: новина потрапила у топи

У мережі піднялася хвиля жартів після того, як Коростенське районне управління поліції на своїй фейсбук-сторінці відзвітувало про боротьбу з самогоноварінням.

Поліцейський з Коростеня утилізував 3,5 літри самогону, який приховала місцева пенсіонерка, просто виливши самогон у садку.

"Так, під час відпрацювання Ушомирської територіальної громади Калинівського старостинського округу у 71-річної місцевої жительки поліцейськими було вилучено та знищено частини самогонного апарату і виговлену готову продукцію.", йдеться у повідомленні Коростенського районного управління поліції.

Правоохоронці опублікували декілька фото з дому пенсіонерки, на яких видно, що у неї було конфісковано одну трилітрову банку із самогоном та одну півлітрову.

Відео дня

фото Коростенське районне управління поліції

Дільничні офіцери поліції закликали громадян повідомляти їм про осіб, причетних до виробництва, зберігання та реалізації самогону, що "дозволить запобігти біді у багатьох родинах".

фото Коростенське районне управління поліції

Новину опублікували ряд українських видань у рубриці "Курйози". Вочевидь, не всі згодні з такими методами боротьби з алкоголем.

Фото з сторінки УНІАН

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (11)
  • Ігор Мазепа

    При цьому на повідомлення про злочини чиновників в особливо великих розмірах вони не реагують - нікчемна імітація роботи.
  • Василий Мельник

    ОХРЕНИТЕЛЬНЫЙ "ПОДВИГ" ХЕРОЇВ УКРАЇНИ ВСІМ УЧАСНИКАМ ЦЬОГО ПОЛВИГУ
  • Рома Дубовий

    Лучеб наркоманив .ловили.і воров
  • Ольга Печерская

    Лишили бабульку возможности ,,заработать"лишнюю копейку

keyboard_arrow_up