У Городниці Новоград-Волинського району сталася велика пожежа: згоріло дві автівки і гараж

У Городниці Новоград-Волинського району сталася велика пожежа: згоріло дві автівки і гараж

20 червня о 16:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домогосподарства в смт Городниця Новоград-Волинського району.

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області, на місці події бійці ДСНС встановили, що на подвір’ї зайнявся  автомобіль Toyota, який стояв під навісом гаража. Вогонь швидко поширився на піднавіс та потрапив всередину гаража, де охопив ще один автомобіль Hyundai. Також зайнялись шиферна покрівля самого гаража та трьох допоміжних споруд, що знаходилися під одним дахом. Існувала загроза перекидання вогню ще на 2 автівки, що знаходилися на подвір'ї та на розташований поруч житловий будинок. Врахувуючи всі фактори ризику, керівник гасіння залучив на допомогу ще одне відділення рятувальників. Також у гасінні приймали участь лісівники та місцеве населення.

Вже за 15 хвилин пожежу локалізували та о 18:35 ліквідували. Упродовж усього процесу гасіння здійснено 8 підвозів води з відстані 500-700 м. Вогнем знищено два автомобілі, дахи гаража та літньої кухні, а також покрівлі сусідської літньої кухні і господарської споруди на загальній площі біля 150 кв. м. Загиблих та травмованих немає. Ще дві автівки вдалося врятувати, а також житловий будинок.

Відео дня

До гасіння залучалося 7 рятувальників та 2 одиниці техніки , 3 працівники лісового господарства на 1 пожежному автомобілі. Також допомогу надавали  близько 10 селян.

Попередня причина займання - порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт на автомобілі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up