У Баранівському районі горів будинок: господар отримав опіки 70 % тіла

У Баранівському районі горів будинок: господар отримав опіки 70 % тіла

6 жовтня о 23:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Першотравенськ Баранівського району.

Про це рятувальників сповістили сусіди господаря оселі, які проживають неподалік. Вони побачили вогонь з вікон житла.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям був охоплений увесь дім загальною площею 70 кв. м. На порозі будинку знаходився ледве притомний 61-річний господар оселі. Він намагався вибратися із задимленого приміщення. Рятувальники допомогли постраждалому дістатись до карети «швидкої допомоги». Чоловіка з опіками близько 70 % тіла госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. Раніше вибрався з будинку син господаря, не отримавши травм. 

Відео дня

Провівши розвідку всередині помешкання, вогнеборці більше нікого не виявили. Для захисту органів дихання вони застосовували апарати на стисненому повітрі. Силами бійців ДСНС о 23:50 пожежу локалізовано, а о 01:05 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено дах, перекриття будинку та окремі речі домашнього вжитку. За 3 м від осередку займання знаходиться сарай. Вогнеборці не допустили перекидання полум’я на нього. 

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря оселі. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 3 чоловіки особового складу на одному пожежному авто.       

У ДСНС України

у Житомирській області


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Ірина

    Просто жах!Як жалко людей(незнайомих) при такій біді.Оособливо чоловіка,бо була схожа ситуація у знайомої.Але їй ефективно допомогла нафталанова олія.
    Я в це довго не вірила,але коли дізналась скільки корисних властивостей у ній і скільки захворювань вона допомагає вилікувати завдяки своєму складу.
    Вона замовляла тут http://onlinemedicus.com/  і я також.Дуже раджу!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку 15:23 У Житомирській області 10 закладів охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому мозковому інсульті 15:00 Житомирська громада передала військовим дрони Mavic 3 Pro та засіб РЕБ 14:40 Почуйте рятувальників – не паліть суху траву!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up