Триває проект "МАМА - це Я"

Триває проект "МАМА - це Я"

У Житомирі продовжується новий соціальний проект «МАМА – це Я», присвячений міжнародному Дню матері. Організатори Ілона Колодій, газета «20 хвилин» і модельне агентство «Gloria ModelS» кожної середи представляють нових учасниць проекту.      

Всі учасниці - Мами, яким роблять зачіски, професійний макіяж та запрошують на професійну фотозйомку від партнерів проекту. Отож,  знайомтесь! 

Алевтина Біденко

Вік: 42 роки

Відео дня

Діти: син Дмитро 21 рік, Єлизавета 12 років

Надихає: родина

Кредо: не дратуй інших і сам не гнівайся, ми гості в цьому тлінному світі. І якщо щось не так – змирися! Будь розумнішим і посміхнися. Холодною думай головою. Адже у світі все закономірно: зло, випромінюване тобою, до тебе повернеться неодмінно.

Бути мамою – стати мамою рідною  для когось, довірив мені Бог. І я прийняла як винагороду безцінний дарунок з небес, і мамі для щастя не треба ані шуб, ані перснів, ані чудес.

Наталія Гладій

Вік: 43 роки.

Діти: Ельвіра 13 років і Каріна 8 років.

Надихає: сім’я

Кредо :дарувати радість іншим,і ти побачиш, що радість окриляє.

Бути мамою важко. Але це чудово. Коли маленькі рученята обіймають тебе, прагнуть любові та ласки, ти бачиш у своїх дітях цілий безмежний світ. Це неможливо описати словами, передати текстом. Це той Всесвіт, який перекреслює усі негаразди, дарує надможливості і відкриває скриньку із запитанням: «Що таке щастя?»

 

Світлана Покрасова

Вік: 33 роки

Діти: Андрій 10 років, Анна 5 років.

Надихає:увага чоловіка,любов дітей

Кредо: життя – головна земна цінність. Ми покликані зберігати та покращувати його.

Сьогодні краще,ніж учора;завтра – краще,ніж сьогодні.

Бути мамою – це важливе уміння поєднувати роботу і сім’ю так,щоб завжди залишатись для дітей найріднішою і найближчою людиною.

Анна Лівіцька

Вік : 31 рік

Діти:Тетяна 12 років,Євгенія 9 років

Надихає:діти та чоловік

Кредо:якщо ти не можеш змінити ситуацію, то зміни ставлення до неї.

Бути мамою – це кожен день бачити щасливі посмішки моїх діточок.

Організатори

Партнери


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Марина Владимировна Баязитова

    девочки-вы супер!

    дать мамам почувствовать вторую  молодость-это  чудесно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up