«Свій вчинок я не вважаю героїчним, адже нині Герої на передовій» – поліцейський Сергій Савінов про відео, яке стало топовим у соцмережах

«Свій вчинок я не вважаю героїчним, адже нині Герої на передовій» – поліцейський Сергій Савінов про відео, яке стало топовим у соцмережах
  • Житомирський поліцейський допоміг жінці дістатися авто: чоловік запропонував свою допомогу після того, як побачив, що через повінь вона не могла цього зробити. Обрав поліцейський незвичний спосіб – власні плечі.

Його вчинок зафіксували незнайомі та виклали у соціальні мережі.

– Я вважаю, що допомагати людям, це обов’язок не лише поліцейського, а й справжнього чоловіка. Коли я побачив жінку, яка розгублено дивилася на своє підтоплене авто, то одразу почав діяти: взяв жінку на плечі та переніс до її транспортного засобу.

Також чоловік розповів, як відреагувала дружина на такий вчинок.

Відео дня

ГУНП у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Evgenij

    Герой, отважен, смел и крепок.
    Серёжка Савин 150 кг живого веса водки и конопли. Девок в школе бил как грушу.
    Одноклассники.....
  • Федор Федотов

    Сергія за прізвиськом " Мейсон " я знаю з дитинства. Пиятика, волоцюга і все життя розмахує посвідченням міліції, поліції, великий герой на районі а ще кажуть що дуже любить халяву та гроші.
  • Федор Федотов

    Відправте цього героя в зону бойових дій, хай там покаже свою спритність, найшли подвиг.
  • Рада Рус

    Знаю цього героя особисто. Живемо на сусідніх ділянках. Розказує що всі наркомани району йому винні і може підкинути наркоту кожному якщо треба.

    Працівник поліції в 180 кг ваги. Як він ГТО здає?

keyboard_arrow_up