Сухомлин не з’явився: продовжується судовий розгляд справи Романа Кучера

Сухомлин не з’явився: продовжується судовий розгляд справи Романа Кучера

У Корольовському суді міста Житомир продовжується розгляд справи Романа Кучера.

Нагадуємо, що житомирського підприємця Романа Кучера обвинувачують в несанкціонованому поширенні інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння, боєприпасів в умовах воєнного стану.

Також відомо, що обвинувачення  з цим формулюванням полягає в розміщенні у фейсбуці фотографії будівлі міської ради. 

Відео дня

Уже кілька разів суд викликав головного свідка по справі - Житомирського міського голову Сергія Сухомлина. Але, як повідомив минулого разу прокурор Ігор Швець, мер міста дуже зайнятий і не зміг прибути на судове засідання. Тоді суддя Корольовського районного суду міста Житомира О.Покатілов прийняв рішення відкласти допит свідка Сергія Сухомлина на 4 грудня цього року. Також повістками було викликано представників двох житомирських ЗМІ: газети «20 хвилин Житомир» і веб-порталу «Житомир.інфо». 

Але в підсумку 4 грудня 2023 року на судове засідання з’явилися тільки представники газети «20 хвилин Житомир». Житомирський міський голова знов був дуже зайнятий і не зміг бути присутнім на де-факто ініційованому міською радою судовому розгляді. 

Тому після кількох запитань до головної редакторки газети «20 хвилин Житомир» Ольги Сідлецької суд знову оголосив перерву у судовому засіданні до 21 грудня 2023 року.

Чи вдасться допитати головного свідка Сергія Сухомлина – невідомо, але всі сторони процесу одностайно висловили сумнів в цьому.

Чекаємо на подальший розвиток подій.

Читайте також:

Розгляд справи щодо обвинувачення Романа Кучера знову перенесено.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up