Справою хлопця, якого побила власниця «Волни», займається поліція

Справою хлопця, якого побила власниця «Волни», займається поліція

Відома бізнес-вумен Житомира, власниця «Волни» Євгенія Волинець знову в епіцентру скандалу – в Інтернеті оприлюднили відео, на якому жінка підняла руку на чужу дитину.

 

На сторінці користувача соцмережі Facebook Олександра Логвинчука 28 липня з’явилося відео, на якому власниця готельно-оздоровчого комплексу «Волна» Євгенія Волинець відібрала скейт у пілітка й дала ляпаса на очах його товаришів.

«Як Волинець Євгенія Дорофіївна – місцева "олігарка" Житомира виховує рукоприкладством дітей у п’яному стані та їздить за кермом», – прокоментував свою публікацію дописувач.

На відео видно, що жінка звинувачує хлопця у перебуванні на її приватній території і псуванні сходів, а після попередження підлітків, що ті викличуть поліцію, жінка сіла в авто і поїхала.

Відео дня

Протягом кількох днів відео розлетілося всіма новинними сайтами Житомира, а саму публікацію в Facebook переглянули 140 тисяч користувачів, з них понад 3 тисячі прокоментували подію.

У прес-службі Головного управління Нової поліції в Житомирській області повідомили, що 27 липня близько десятої вечора на службу 102 надійшло повідомлення від житомирянки про те, що водійка автомобіля Mercedes побила її сина та забрала його речі. На місце події виїжджали патрульні та слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу. Розпочато кримінальне провадження за ст. 296 «Хуліганство». Наразі йде слідство та з’ясовуються обставини події.

Журналісти «20 хвилин» неодноразово намагалися зв’язатися з Євгенією Волинець і взяти у неї коментар з приводу цієї події, проте на роботі жінку застати не вдалося, і коли вона буде – персонал не знає.

Тим часом це вже не перший раз, коли ім’я власниці готельно-оздоровчого комплексу «Волна» згадують у пресі в негативному контексті – в жовтні 2015 року жінка вчинила напад на журналістів під час зйомок сюжету про пожежу в комплексі. Тоді суд визнав жінку винною у перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів і в умисному знищенні чи пошкодженні їх майна. Чи понесе Волинець відповідальність за рукоприкладство до чужої дитини – зможемо дізнатися вже незабаром.

Дмитро Соколов

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up