Справа ЮПІДЖІ: продовжується суд щодо демонтажу АЗС на проспекті Незалежності

Справа ЮПІДЖІ: продовжується суд щодо демонтажу АЗС на проспекті Незалежності

У Житомирі продовжується засідання по справі ЮПІДЖІ по позову ГО Громадська оборона до ТОВ ЮПІДЖІ про припинення діяльності шляхом демонтажу.

Як передає наш кореспондент, судове засідання проходить в дуже малому залі, тому суд примусово обмежив кількість присутніх.

Сторонам процесу до початку судового засідання було вручено відповідну Ухвалу суду.

Минулого разу були навіть суперечки між охороною суду та мешканцями району розташування ЮПІДЖІ відносно кількості присутніх. Суд та представників поліції було повідомлено про бажання мешканців бути присутніми під час засідання, але суд проігнорував це звернення та відмовитися переносити засідання в іншу залу з більшою площею.

Відео дня

Варто зазначити, що це перший прецедент подібного роду судових процесів, коли громадськість сама подає позов стосовно порушення своїх прав. Позов було подано на підставі рішення попередніх судів, коли колегія суддів, заслухавши справу, зазначила, що якщо міська влада ігнорує думку громадськості та самоусунулася від виконання своїх обов'язків, то громадська організація, яка представляє інтереси громадян та членів своєї організації, має право звернутися до суду з позовом.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Натали Павловская

    А якже громаді не подавати позови, коли "проползит" Сухомлин зі своєю компанією вже більш 10 років тут у Житомирі і ЗАКОН, і Державу Україна знищують, причому знищують тупо, безглуздо по-"проползицьки" . І  цього інвестора вони ж -  ці Сухомлин і К дуже добре підставили. Це ЮПІДЖІ, якби не це "проползицьке"  угрупування,  могло б ще одну заправку збудувати - законну та прибуткову. А у "проползитів" - один не "читає, що підписує, другі привселюдно картки для голосування витягують, третій так підробляє протокол, що докази підробки по 1+1 показують, а головний "проползит" тіка, тікає, тікає, тікає.......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up