В умовах протиепідемічних заходів порушення виявили у 42 % випадків, - інформує Держпродспоживслужба.
Упродовж 22-28 червня порушення виявлені на 84 об’єктах (42%). Типовими порушеннями в закладах громадського харчування є відсутність дезінфікуючих засобів, засоб індивідуального захисту, допуск в заклади відвідувачів без засобів індивідуального захисту, недотримання дистанції між відвідувачами тощо.
За виявлені порушення керівникам закладів надано 75 приписів та попереджувальних листів з пропозиціями щодо усунення виявлених порушень чинного законодавства, підготовлено 14 інформацій до органів місцевого самоврядування, складено 33 протоколи про адмінправопорушення по ст.42 КУпАП.
Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.
№ 18 від 25 червня 2025
Читати номер