Спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили понад 200 закладів громадського харчування

Спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили понад 200 закладів громадського харчування

В умовах протиепідемічних заходів порушення виявили у 42 % випадків, - інформує Держпродспоживслужба.

Упродовж 22-28 червня порушення виявлені на 84 об’єктах (42%). Типовими порушеннями в закладах громадського харчування є відсутність дезінфікуючих засобів, засоб індивідуального захисту, допуск в заклади відвідувачів без засобів індивідуального захисту, недотримання дистанції між відвідувачами тощо.

За виявлені порушення керівникам закладів надано 75 приписів та  попереджувальних листів з пропозиціями щодо усунення виявлених порушень чинного законодавства, підготовлено 14 інформацій до органів місцевого самоврядування, складено 33 протоколи про адмінправопорушення по ст.42 КУпАП.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up