Сьогодні зранку було заблоковано в’їзд до гіпермаркету «Епіцентр». ВІДЕО

Сьогодні зранку було заблоковано в’їзд до гіпермаркету «Епіцентр». ВІДЕО

«Епіцентр» знову в центрі подій – сьогодні біля сотні членів «Нацкорпусу» разом з громадськими активістами намагалися отримати відповіді від керівництва гіпермаркету та побачити документи, на підставі яких торговельний заклад здійснює свою діяльність.

Незважаючи на вимоги, перевірку з боку державних структур, місцевої влади та поліції, отримати жодного документу так і не вдалося.

Прибувши на місце події, керівники міської поліції намагалися заспокоїти протестувальників, але також не змогли відповісти на питання щодо результатів перевірки гіпермаркету.

Відео дня

З боку міської влади також відповіді не було.

 

Нагадуємо, що одразу кількома громадськими організаціями були направлені запити щодо отримання інформації про законність роботи гіпермаркету «Епіцентр». Всі отримані відповіді на запити, однозначно стверджують, що жодного погоджувального документу на будівництво, роботу та іншу діяльність гіпермаркету «Епіцентр» не надавалося. 

Раніше голова громадської організації «Громадська оборона» Максим Мелешко надавав відповідь за підписом Житомирського міського голови Сергія Сухомлина про те, що представники та уповноважені особи не були допущені до перевірки законності діяльності гіпермаркету «Епіцентр» його керівництвом.

Речниця ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко повідомила, що на даний час нацполіцією здійснюється кримінальне провадження за фактом незаконної діяльності гіпермаркетом «Епіцентр», проводяться необхідні експертизи. 

Руслан Мороз

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up