Сьогодні - день весняного рівнодення: дата,традиції

Сьогодні - день весняного рівнодення: дата,традиції

Рівнодення астрологічно наступає в ніч з 20 на 21 березня о23:25 по Києву.

20-23 - це дні, які програмують рік. Давно не було такого потужного рівнодення, з урахуванням того, що Плутон (найповільніше планета) змінював знак востаннє в кінці 18 сторіччя, і зробить це знову на рівнодення (точний перехід 23 березня), то можна говорити про те, що у найближчих 20 роках нашого життя буде багато чого з енергій цих днів.

20 березня святкують Всесвітній день щастя, саме рівнодення називали днем щастя, оскільки вважалось, що Сонце починає новий життєвий цикл і дасть енергію усім нашим бажанням. Приблизно за тиждень до 20 березня з нашого життя можуть йти неактуальні для нас сценарії, через хвороби (загострення чи симптоматично) чи фізично (йдуть люди, ситуації).

Минулого року дуже багато людей "впали" по вібраціях, тому неактуальними для них стали більш високовібраційні сценарії, людською мовою - пішло щось хороше, ті хто перебували в хорошому стані проходячи трансформації лютого-березня, могли втратити те, що було частиною гіршого сценарію. Пам'ятаєте, що в період кризи йде те, що не відповідає нашим вібраціям, тому надзвичайно важливо тримати свій найкращий з можливих стан: радості, надії, любові, вдячності. Навіть якщо для цього вам доведеться більше часу витрачати на себе на медитації, молитви тощо. Нікому не дозволяйте в період з 20 до 27 березня псувати вам настрій, змушувати до дій, що не відповідають вашим бажанням чи інтересам.

Відео дня

З 20 по 27 березня вам потрібен ваш найкращий стан і зосередженість саме на ваших цінностях, навіть якщо для цього доведеться піти пожити в монастир або відключити телефон, або як мантру по 108 разів на день повторювати власні переліки цінностей і вдячностей (і так щороку).

Вже сьогодні чудовий час, щоб до 23 березня (включно) відмовитись від м'яса і алкоголю, пити багато чистої води і вживати менше "сміття" у всіх значеннях цього слова (їжа, новини, кіно, емоції), час навести лад у помешканні, завершити справи, чи підбити якісь підсумки. У 20-те число важливо зайти з розумінням своїх цінностей і цілей.

Зверніть увагу, що 21 число - це 29 день місячного циклу (в цьому дописі все по західній астрологічній традиції), тобто місяця не буде на небі і у цей день "не ритуалять" ні на що добре. Тому, якщо писатимете переліки бажань, малюватимете карти бажань тощо, робіть це або з 23 до 3 ночі (в ніч з 20 на 21) або 21 числа вже після 19:30 коли розпочнеться новий цикл місяця.

Хто планує саджати рослини, заплануйте собі годинку часу ранком 24 або 25 або 26 березня. Минулий рік в нас проходив здебільшого в юпітеріанських енергіях. Велику роль мали персоналії лідерів.країн.організацій. Для нас це був час подумати про себе, пошукати себе, "проживати себе". Наступний рік проходитиме в марсіанських енергіях, а Плутон у Водолії додасть нам ще більше прагнення свободи і незалежності. Марс вимагає дій. Марс розуміє дію.

Наступний астрологічний рік - поганий час для мрійників і чудовий час для того, щоб відстоювати свої цінності, декларувати їх. Енергії цього рівнодення підтримають всіх, хто прагне змін, дасть ресурси і наснаги тим, хто чітко бачить цінності і цілі. В першу чергу тим, хто знає свою власну цінність. Тому, щоб і як ви там не "ритуалили", дуже важливо в перші дні нового місяця (до 27 березня) зробити дії, нехай маленький, але фізичний крок . На це рівнодення недостатньо скласти план. Важлива саме дія. Найкращий спосіб відпускань цього року, це саме перелік цінностей і цілей і вже від нього побачити, що саме вам заважає, усвідомити для чого і відпустити.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up