Скейт-парк на Новому бульварі вже потребує ремонту

Скейт-парк на Новому бульварі вже потребує ремонту

Скейт-парк на Новому бульварі вже отримав значні пошкодження, відпрацювавши менш ніж пів року.

У Житомирі 15 травня 2021 року у скейт-парку на Новому бульварі завершили монтаж усіх конструкцій. Довгоочікуване відкриття відбулося. Про це тоді інформувала Житомирська міська рада.

«Запрошую всіх охочих випробувати нову спортивну локацію на Новому бульварі! Це майданчик, де можна займатися екстремальними видами спорту: кататися на скейтбордах, самокатах, роликах та BMX-велосипедах. Для проведення активного дозвілля на території 850 кв. м облаштований майданчик з бетонним покриттям. Сучасний скейт-парк стане не лише центром сучасної молодіжної субкультури, а й простором для прихильників здорового способу життя», – заявила тоді головна архітекторка міста Ольга Бронштейн.

Відео дня

Загальна вартість проєкту – 1 млн 625 тис. грн. Частину коштів надали житомирські підприємці.

Начальник управління капітального будівництва міської ради В'ячеслав Глазунов розповів, що при проєктуванні враховували всі пропозиції.

Але зараз ми можемо побачити, що дерев’яні фанерні конструкції вже майже вичерпали свій ресурс і мають значні пошкодження. Раніше заявлялося, що в такому разі конструкції будуть замінені, але, звісно, за кошти бюджету міста. Говорилося і про п’ятирічний гарантійний термін експлуатації.

«Там, де ми замовляємо фігури, це вже перевірена фірма, вона має досвід на ринку більше 10 років. 3 2010 року вони працюють, встановили вже не один парк, адже ми розуміємо, що від підрядної організації дуже багато залежить. Вони встановлювали парки в Одесі, Чернігові та Києві, називаються RightPark. Вони дають гарантію на сам конструктив 5 років і на фанерне покриття 3 роки. Але це не означає, що через три роки це вже можна буде зняти і викинути. Через три роки, можливо, в якомусь місці потрібно буде замінити лист фанери, щось підфарбувати, якийсь куток підбити», – заявила головна архітекторка Житомира Ольга Бронштейн.

Руслан Мороз

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Анатолий Булат

    Есть гарантия от фирмы подрядчика,вот пусть и переделывают.

keyboard_arrow_up