Шкільна кухарка обкрадала дітей

Шкільна кухарка обкрадала дітей

Хазяйновита жіночка по-своєму розпорядилася партією продуктів, призначених для приготування їжі школярам у навчальному закладі. Із сумкою харчів дорогою додому повара зупинили правоохоронці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Днями працівники Овруцького відділення поліції перевірили наявну інформацію про можливі крадіжки продуктів працівниками харчового блоку одного із загальноосвітніх навчальних закладів міста. Відтак у післяобідню пору зупинили кухара, яка вийшла з приміщення школи після робочої зміни із господарською сумкою у руках. Правоохоронці попросили жінку продемонструвати вміст її ноші.

 

Відео дня

 

У сумці знаходилися продукти харчування. Як з’ясувалося під час перевірки, це частина свіжої партії, що надійшла на замовлення для потреб школи. 45-річна кухар свою вину визнала.

Нині у рамках досудового розслідування за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ розпочаті відповідні перевірки.

Водночас поліцейські закликають керівників навчальних закладів і самим звернути увагу на профілактику подібних випадків. Це допоможе уникнути претензій збоку батьків школярів щодо неналежного харчування й уберегти імідж закладу від неприємних викриттів, пов’язаних із дріб’язковими крадіжками.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up