Сергій Сухомлин розповів, коли почнуть виплачувати компенсації за втрачене житло, що буде з лікеро-горілчаним заводом та про водіїв-героїв

Сергій Сухомлин розповів, коли почнуть виплачувати компенсації за втрачене житло, що буде з лікеро-горілчаним заводом та про водіїв-героїв

Традиційне вечірнє звернення мер міста записав з-під Києва, де йшли бойові дії. Через залишки заліза після бойових дій довелося міняти колесо.

Сергій Сухомлин розповів, що в Офісі президента спілкувався з керівництвом країни з приводу виплат людям, які втратили нерухомість, свої квартири. Наразі розробляється спрощений механізм, щоб люди змогли швидко отримати компенсацію.

Крім того, вирішувалося питання по лікеро-горілчаному заводу, оскільки наразі люди не працюють и не отримують заробітну плату. Як повідомив мер, незабаром завод відновить свою роботу і відповідно, працівники отримуватимуть зарплатню.

Мер також повідомив, що сьогодні, 15 квітня, до 95-ї бригади на фронт поїде машина з допомогою і подарунками.

Відео дня

І щодо головної події вчорашнього дня - затоплення крейсера "Москва" - також причетні житомиряни, сказав мер.  Сергій Сухомлин повідомив, що обов'язково будуть відзначені водії-герої теплокомуненерго і водоканалу, які вранці 24 лютого вивезли боєприпаси, в тому числі і ті, якими був підбитий крейсер "Москва".

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up