Рятувальників двічі долучали, щоб відчинити двері для допомоги хворим літнім людям

Рятувальників двічі долучали, щоб відчинити двері для допомоги хворим літнім людям

Два подібні випадки сталися в Коростені і Житомирі.

Перший випадок стався 29 листопада. О 16:22 на номер «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у відкриванні вхідних дверей квартири в одній з п’ятиповерхівок  Коростеня.

З’ясувалося, що родичі прийшли провідати 82-річну власницю квартири, а вона не відповідала на стукіт в двері. Рятувальники змогли потрапити до квартири через балкон. Господарку вони виявили на підлозі кухні. Фахівці ДСНС негайно викликали медиків, які по приїзду госпіталізували її до лікувального закладу.

Подібний випадок трапився учора о 18:38 у Житомирі. 68-річна власниця квартири не реагувала на стукіт у двері доньки, яка прийшла її навідати. Після чого остання викликала рятувальників. За допомогою шанцевого інструменту бійці ДСНС відчинили двері помешкання та потрапили всередину. Господарку в напівпритомному стані вони виявили також на підлозі. Каретою швидкої допомоги медики доставили жінку до лікувальної установи.

Відео дня

Того ж дня, об 11:54, у м. Коростишів відділення рятувальників у складі 4 чоловік особового складу надавало допомогу медикам у транспортуванні травмованої літньої  жінки з квартири на п’ятому поверсі до автівки медиків. Попередньо жінка отримала перелом стегна та не могла самостійно спуститися по сходовій клітині.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up