Рятувальники провели "День безпеки" в Гладковицькому ліцеї на Коростенщині

Рятувальники провели "День безпеки" в Гладковицькому ліцеї на Коростенщині

Мабуть, кожній людині певної професії приємно поділитися своїми знаннями та уміннями з іншими, а особливо коли це стосуються безпеки в повсякденному житті.

Під час заходу фахівці ДСНС шукали потерпілого у “непридатному” для дихання середовищі під час виникнення умовної пожежі та згодом її ліквідували. Також вони показали пожежне і аварійно-рятувальне обладнання та продемонстрували як користуватися вогнегасником. Вогнеборці озвучили найголовніше правило “Сірники — не іграшка”. Звісно ж, що не залишили без уваги тему “Мінної небезпеки” та  дій під час сигналу «Повітряної тривоги». 

Відео дня

Крім цього, сьогодні у ліцеях Ружинської та Вчорайшенської громад Бердичівського району проведено профорієнтаційну роботу щодо вступу до закладів вищої освіти ДСНС України.

А до учнів Броницькогутянського ліцею Городницької громади Звягельського району завітав сьогодні мобільний клас  з мінної безпеки. Організатори заходу за допомогою макетів наочно продемонстрували як виглядають боєприпаси, а також які території можуть бути потенційно забруднені ними.

Впевнені, що після кожного подібного заходу переважна більшість діток будуть навчені правилам безпеки та у випадку будь-якої загрози знатимуть як правильно себе захистити.

ГУ ДСНС України у Житомирській області

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up