Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення

Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення
Пожежа на Дніпровській ГЕС після ракетного удару РФ 22 березня

Під час нічного масованого комбінованого удару пошкоджень зазнали ТЕС і ГЕС у Центрі та на Заході. В одній області запровадили аварійні відключення, ще в одній - графік погодинних відключень.

Російські війська під час масованого комбінованого удару в ніч на п'ятницю, 29 березня, вдарили по енергетичних об'єктах України.

"Чергова масована атака країни-терориста на нашу енергетику! Цього разу ворог б'є по об'єктах у Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській областях. Ціллю атаки дронами та ракетами були, зокрема, об'єкти генерації електроенергії. Енергетики, рятувальники вже працюють над ліквідацією наслідків", - написав у Facebook міністр енергетики Герман Галущенко. 

Як повідомила національна енергетична компанія "Укренерго", пошкоджень зазнали теплові (ТЕС) і гідроелектростанції (ГЕС) у центральному та західному регіонах.

Відео дня

У Дніпропетровській області застосували аварійні відключення, у Харківській - графік погодинних відключень. 

Джерело: DW

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Тетяна Гринь

    💔💔💔
  • Валентина Гресь

    Треба було менше вихвалятись ,що зиму перезимувати! Ваші язикі тільки все роблять на знищення. Це війна і що? де зробили ? взагалі ніхто не повинен знати,а ні- треба повихвалятись! Ось і маємо такі наслідків.

keyboard_arrow_up