Романівський селищний голова відтепер – бойовий артилерист

Романівський селищний голова відтепер – бойовий артилерист

Звістка про те, що Романівський селищний голова йде служити до лав Збройних сил України, розлетілася у Романові і селами Романівської селищної ради ще на початку минулого тижня.

Офіційно, з вуст самого Володимира Савченка, інформація про те, що він йде служити в одному із підрозділів ЗСУ, пролунала вже під час чергової сесії Романівської селищної ради. Сесія проходила у четвер, 29 липня 2022-го року, а вже 1 серпня В. В. Савченко мав бути у військовій частині, куди його розподілили у військкоматі. Своє рішення піти на службу до лав ЗСУ Володимир Савченко прокоментував декількома реченнями. Сказав, що фактично ще у березні нинішнього року звертався у військкомат із проханням мобілізуватися до війська, але отримав відмову.

Влітку Романівський селищний голова знову звернувся до військкомату, пройшов медичний огляд і отримав так звану бойову повістку  на проходження військової служби у лавах ЗСУ. Військово-облікова спеціальність у Володимира Савченка – артилерист, і, мабуть, саме цим можна пояснити, що сьогодні воїни запасу із навичками артилериста вкрай потрібні для підрозділів Збройних сил України.

Відео дня

Звісно, рішення і бажання 57-літнього чоловіка (у вересні Володимиру Савченку виповниться 58 років) служити у війську, яке безпосереднім чином веде бойові дії із російським агресором, викликають беззаперечну повагу у земляків-романівчан. Слова В. В. Савченка про те, що він повернеться на свою посаду із перемогою над ворогом, сесійний зал Романівської селищної ради  зустрів із оплесками. Зауважимо, що обов’язки Романівського селищного голови на період відсутності Володимира Савченка виконуватиме секретар Романівської селищної ради Юрій Чумаченко.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (12)
  • Надежда Стаховская

    По більше б таких керівнеків.
  • Ирина Яковенко

    І що?
  • Валя Гощенко

    Немає слів
  • Наталія Кузьменко

    Молодець так тримати.

keyboard_arrow_up