Проект "Сонячна електростанція" реалізують в місті завдяки кредиту

Проект "Сонячна електростанція" реалізують в місті завдяки кредиту

На черговому засіданні виконавчого комітеті міської ради депутати прийняли рішення про залучення кредитних коштів до реалізації інвестиційного проекту "Будівництво наземної сонячної електростанції".

"Ми плануємо залучити кредитні кошти, візьмемо їх в одному з українських банків. Нам потрібно 7 млн євро кредитних коштів під 5 відсотків за рік. Загальна орієнтовна вартість проекту близько 12 млн євро", - звітує директор департаменту економічного розвитку міськради Микола Костриця.

За результатами розрахунків сонячна електростанція скоротить 11,5 відсотків викидів в повітря. Загалом 1 млн 700 тис. євро отримає міський бюджет заробітку від інвестиції в місяць. Термін окупності її - приблизно 6 років.

Аліна Бойко

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Alex Matytsin

    Да ясно , что кредиты очень сильно выручают в трудную минуту и порой просто не знаешь где денег одолжить, но зато сервис https://ccloan.ua/ru/ всегда может одобрить заявку за час и деньги на карте. Так что можно брать, но только вовремя отдавать.

  • Ольга Ивановна

    Только кредиты  и помогут развиваться
  • Yura Mavrin

    Залишилось побудувати порт на на річці
  • Егор Алхимов

    Тогда надо было планировать вопрос о строительстве накопителя энергии и строительства с солнечными панелями ветрогенераторов, чтоб снимать энергию с одного квадрата площади по максимуму.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up