Примусове об`єднання громад відміняється!

Примусове об`єднання громад відміняється!

3 грудня у сесійній залі Житомирської обласної ради відбулося обговорення проекту Перспективного плану об'єднання територій громад та зміни адміністративно-територального устрою Житомирської області за участі депутатів, міських голів, представників ОТГ та районних рад.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко. 

«Хороші новини! Примусове приєднання відміняється! 3 грудня 2019 року в сесійній залі обласної ради відбулося засідання міжвідомчої регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою. Відповідно до пропозицій майбутнього перспективного плану до нашої громади доєднаються села Велика Горбаша та Мала Горбаша»,- повідомив Мельниченко.

При цьому депутат розповів про намагання Черняхівської РДА, попри думку людей, пролобіювати залишення цих сіл в майбутній Черняхівській громаді. 

Відео дня

Як ми повідомляли, минулого тижня громадськість Оліївської ОТГ висловила обурення, оскільки з‘явилася інформація, що «в верхах» було прийнято попереднє рішення про приєднання Оліївської громади до Глибочицької ОТГ. Дане рішення приймалося без відома самих оліївчан. За словами представників громади, жодних офіційних повідомлень про прийняття рішень щодо майбутнього ОТГ громаді до недавнього часу не надходило, необхідних обговорень не проводилось, а фінансова спроможність Оліївської територіальної громади, яка є основним критерієм, попередньо не була врахована.

Андрій Казаченко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up