Президент вручив ордени «Золота Зірка» військовослужбовцям ЗСУ, яким присвоєно звання Героя України

Президент вручив ордени «Золота Зірка» військовослужбовцям ЗСУ, яким присвоєно звання Героя України

Зокрема, найвищу державну нагороду він вручив полковнику Сергію Барановському.

Під його безпосереднім керівництвом на території Донецької та Луганської областей підрозділи артилерії завдали значного вогневого ураження військовим об’єктам російського агресора. У результаті цього було пошкоджено та знищено озброєння, військову техніку та підрозділи тилового забезпечення противника.

Глава держави також вручив орден полковнику Сергію Мусієнку, який брав безпосередню участь у знищенні підрозділів, броньованої техніки та озброєння противника на Харківському напрямку й околицях Харкова. Сергій Мусієнко вміло керував діями підрозділів артилерії, що дало змогу залишити територію під контролем Збройних Сил України. Під час проведення операцій з відбиття атак підпорядковані йому підрозділи артилерії знищили велику кількість озброєння, військової техніки та особового складу.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Валерій Примак Примак

    Дажбоже будь поруч наших Воїнів і Захисниць. Слава Україні. Слава нації. Смерть ворогам.
  • Люба Тимошик

    Мене цікавить одне питання, чому завжди нагороди отримують командири, а вцілому керуючий склад, а ті хто виконують їхні вказівки тільки посмертно. Можливо я щось нерозумію, но у мене склалась така думка від прочитаних коментарів. Усім миру. Слава Україні. Героям Слава🙏🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦Низький уклін Вам наші захисники.

keyboard_arrow_up