Презентація проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської об’єднаної територіальної громади»

Презентація проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської об’єднаної територіальної громади»

18 травня 2018 року з 11.00 до 12.45 (реєстрація – о 10.30) в прес-центрі Житомирської міської ради (м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2) відбудеться презентація проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської об’єднаної територіальної громади».

Проект реалізується Баранівською міською радою в партнерстві з ГО «Інститут громадянського суспільства» та ПП «Галекс-Агро», за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Цей проект був ініційований у процесі підготовки Стратегії розвитку Баранівської ОТГ для розвитку унікальної конкурентної переваги, втіленої у гаслі «Баранівка – органічний простір». Метою проекту є економічне зростання Баранівської ОТГ на основі розбудови горизонтальних ділових зв’язків – т.зв. кластеру – між екологічно орієнтованими місцевими виробниками, покращення локального бізнес-клімату та розвитку відповідної інфраструктури.

«Родзинкою» проекту є апробація (спільно з МОН України) нового підходу до шкільної програми трудового навчання, який передбачає фокус на практичній корисності та майбутній комерціалізації виробів учнів в оснащених деревообробній, швейній і тепличній майстернях. Після першого року апробації цей підхід буде поширений у бажаючих ОТГ Житомирської області, а згодом – по всій Україні.

Відео дня

Будемо говорити про передісторію написання проекту, про очікувані результати, залучення мешканців громади, передусім молоді, до реалізації ідей, які спрямовані на розвиток розумної спеціалізації місцевої економіки.

УЧАСТЬ У ЗАХОДІ БРАТИМУТЬ:

·         Анатолій Ткачук – директор з питань науки та розвитку ГО «Інститут громадянського суспільства»

·         Анатолій Душко – голова Баранівської міської ради

·         Джим Хьюм - член Парламенту Шотландії (2007-2016), експерт з питань сільського розвитку (Skype-конференція)

·         Оксана Загорська – співавтор концепції проекту, керівник проекту

·         Маркіян Дацишин – автор концепції проекту, координатор Компоненту IV проекту

·         Іван Савицький - координатор Компоненту IІІ проекту

До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та ЗМІ Житомирської області.

Просимо підтвердити вашу участь в заході за тел. 0974444902, Наталія Свінціцька реєстрація триває до 17 травня 17.00


 


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up