Правий сектор охороняє Кізіна від житомирських активістів. Відео. Фото

Правий сектор охороняє Кізіна від житомирських активістів. Відео. Фото
Представники Правого сектору, які приїхали переважно із Бердичева, та частина Самооборони стали на захист кабінету голови ОДА Сидора Кізіна.

Не зважаючи на те, що ніхто із активістів чи журналістів не намагався проникнути до кабінету, його все ж таки обороняли люди у військовій формі.

Така ситуація склалась через те, що сьогодні вранці до голови ОДА прийшли представники Автомайдану та ДемАльянсу – планували поспілкуватись щодо співпраці із громадськими активістами.

Зокрема, їх цікавить питання погодження із громадськістю кандидатур на ключові посади в області, чого вони не можуть добитись від Кізіна.

Відео дня

Утім, в адміністрації їх з самого ранку чекали люди у військовій формі та з нашивками Правого сектору. Показувати посвідчення журналістам ці люди відмовились. Один із хлопців сказав, що він не перебуває в ОДА на роботі – їхав із риболовлі та заїхав, щоб «постояти» в приймальні.

Працівники ОДА прихильно ставляться до хлопців у військовій формі, які сьогодні обороняли кабінет голови. Натомість кажуть, що їх дратують тільки журналісти.

На Житомирщині мали пройти навчання 10-го батальйону територіальної оборони. Утім, як повідомляє прес-служба ОДА, частину представників батальйону сьогодні відправляють на Схід. Їх проводжати поїхав і Сидір Кізін, тому вранці його немає на робочому місці.

Після короткої словесної суперечки у приймальню прийшов міліціонер. Він пообіцяв, що сам буде охороняти кабінет голови ОДА, і активісти Правого сектору пішли з приймальні.

Міліція каже, що коментувати, що відбувається, поки не може – усі коментарі надасть прес-служба. Вони самі поки не розуміють, що відбувається біля кабінету Кізіна.

Previous Next

За матеріалами Першого житомирського.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина Від читача 11:32 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up