Пожежа на електропідстанції в обласному центрі виявилась умовною. ВІДЕО

Пожежа на електропідстанції в обласному центрі виявилась умовною. ВІДЕО

Близько години знадобилось рятувальникам для ліквідації пожежі, що виникла в будівлі маслогосподарства електропідстанції «Житомирська».

Там внаслідок порушення технологічного процесу сталося  витікання мастила в компресорній із подальшим горінням на площі 70 м. кв.

За такою легендою сьогодні відбулися на зазначеному об’єкті тренувальні тактико-спеціальні навчання з особовим складом чергових караулів пожежно-рятувальних підрозділів Житомирського гарнізону та працівників електропідстанції.

Відео дня

Згідно задуму після виявлення загоряння представники об’єкту викликали пожежно-рятувальну службу та негайно повідомили про подію керівництво підприємства. Також вони знеструмили приміщення, а добровільна пожежна дружина електропідстанції провела гасіння загоряння за допомогою вогнегасників.

У цей момент за підвищеним номером виклику до місця події по черзі прибули 4 відділення вогнеборців. Фахівці ДСНС провели розвідку пожежі, а також уточнили заходи, що були прийняті персоналом об’єкту. Крім того, рятувальники встановили місцезнаходження пожежних водойм для розташування техніки на вододжерела та проклали рукавні лінії аби здійснити пінну атаку.

Зважаючи на специфіку об’єкта, не менш важливим було здійснення його представниками заходів із заземлення пожежних авто та стволів, аби не наражати особовий склад на небезпеку під час гасіння подібних пожеж.

Внаслідок «загоряння» загиблих і травмованих не виявлено. В цілому до проведення навчань було задіяні 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 21 чоловік особового складу ДСНС, а також 6 представників підприємства.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up