Після снігопаду нові табло з інформування пасажирів на зупинках іржавіють

Після снігопаду нові табло з інформування пасажирів на зупинках іржавіють

Встановлені на зупинках громадського транспорту табло інформування пасажирів після першого ж снігопаду почали іржавіти.

USB-порти для підзарядки мобільників практично миттєво покрились іржею. Невідомо скільки витримають нові технології в боротьбі з природними стихіями у Житомирі, так як досвід підказує, що всі нові технології в Житомирі довго не живуть, то можемо прогнозувати, що саме табло автоматичного прогнозування на зупинках громадського транспорту також довго не проживуть.

До того ж, USB-порти на зупинках, які були встановлені в минулому році, вже не працюють. А після перших морозів кнопки на пульті екстреного виклику також блокуються кригою. Незрозуміло, навіщо було встановлювати елементи, якщо заздалегідь було відомо, що вони в умовах відкритого середовища швидко виходять з ладу? Марнотратство грошей бюджету участі перетворилися вже на сумну традицію.

Відео дня

Нагадуємо, що взагалі в цьому році було саме більше скандалів, пов'язаних з бюджетом участі, що призвело до зміни складу координаційної ради та відклику деяких поданих на конкурс проектів.

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Тома Тамара Коваль

    страна дураков
  • Peter Khabaznya

    Да просто никто и предположить не мог что наступит зима и выпадет снег
  • Nataliya Dombrovska

    Самое время переделать, снести эти поставить другие, что там мелочиться.....
  • Сергей Гаврилко

    То не ржавчина а метал такой имитирующий ржавчину. Как на памятнике Небесной Сотне. Дорогой и откатный.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 На Житомирщині регулярно працюють мобільні медичні команди 17:31 308 пожеж в екосистемах від початку року: рятувальники та патрульні проводять превентивні рейди у Житомирі 17:00 Громади та ветеранські організації можуть взяти участь у грантовій програмі 16:41 На Житомирщині продовжується робота зі створення системи укриттів у закладах освіти Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:21 На річці Уж прикордонники виявили браконьєрів, які встигли наловити риби на пів мільйона гирвень 16:00 З Житомира на передову передали обладнання на 639 тисяч гривень photo_camera 15:40 МінРеінтеграції: Ветеранів запрошують безкоштовно опанувати професію ІТ-фахівців 15:20 Раду безбарʼєрності створять при виконкомі міської ради 15:00 Заподіяння майже 280 тис грн збитків при закупівлі природного газу – у Житомирі судитимуть екскерівника комунального підприємства 14:40 Біля університету імені Франка буяє бузок. ФОТО photo_camera 14:20 МОН: Документ про освіту відсутній у Дії: причини та алгоритм дій 14:00 Травень розпочнеться в Україні з сухої і теплої погоди 12:41 У Житомирі нагородили переможців та призерів батлу «Я – козацького роду» 12:19 У лісосмузі біля Радомишля знайшли сім боєприпасів часів минулих війн 12:00 Оновлюйте дані в ТЦК уже сьогодні 11:41 Житомирська обласна філармонія запрошує: афіша травня 11:21 У Бердичеві нетверезий чоловік на зупинці кинув піротехнічний засіб - пролунав вибух photo_camera 11:00 На автошляхах області тривають поточні ремонти 10:39 27-річний житомирянин організував шахрайський «бізнес» на сортуванні олівців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up