Піротехніки отримали подяки від Житомирської обласної військової адміністрації

Піротехніки отримали подяки від Житомирської обласної військової адміністрації

26 січня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко нагородив піротехніків Головного управління ДСНС Житомирщини подяками Житомирської обласної військової адміністрації.

«Майже щодня їх робота пов’язана з ризиком для власного життя. Після ворожих ударів по Житомирській області вони знешкоджували та знищували небезпечні боєприпаси, які не розірвалися, чим забезпечили безпеку населення. Також піротехніки проводили гуманітарне розмінування півночі Житомирщини, де велись активні бойові дії та обстріли», – зазначив Віталій Бунечко.

Після звільнення Херсона наші рятувальники одразу почали залучатися до розмінування деокупованих територій.

Відео дня

За цей рік наші піротехніки провели 7 ротацій на Херсонський напрямок та очистили від ворожих ракет, снарядів, пасток та інших вибухонебезпечних предметів, які залишили після себе російські терористи, понад 46 гектарів території. 129 разів хлопці розміновували території населених пунктів, об’єктів критичної інфраструктури та життєдіяльності на території Херсонщини.

Загалом піротехніки Житомирщини від початку повномасштабного вторгнення знешкодили вже 10124 одиниці вибухонебезпечних предметів та убезпечили життєдіяльність населення на території 1126 гектарів.

ГУ ДСНС України у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up