Під час благодійного квартирника житомиряни зібрали майже 10 тисяч гривень на безпілотні літальні апарати для штурмової частини

Під час благодійного квартирника  житомиряни зібрали майже 10 тисяч гривень на безпілотні літальні апарати для штурмової частини

Після тривалої перерви Пластовий молодіжний центр провів благодійний квартирник заради збору коштів на безпілотні літальні апарати для штурмової частини, - повідомляє міська рада.

Волонтери Пластового молодіжного центру в межах проєкту She’s Great за підтримки Української академії лідерства та фонду IREX організували захід, щоб долучитись до збору на безпілотні літальні апарати, які зможуть покрити потреби цілої штурмової частини 47 окремої механізованої бригади. Загалом вдалося зібрати майже 10 тисяч гривень.

Розпочався вечір із проведення ярмарку.

«Кілька пластунок взяли на себе обов’язок по підготовці ярмарку, так що усе печиво та смаколики домашні, приготовані з любов’ю», — розповіла пластунка Діана Дзядевич.

Відео дня

Аби зібрати більше коштів, волонтери-пластуни провели аукціон, розігравши 5 лотів. “Сліди на дорозі” — книга Валерія Маркуса, головного майстер-сержанта 47 ОМБр, письменника, блогера стала першим лотом на аукціоні. Крім того, розіграли такі лоти як футболка з автографом лідера гурту «Тартак», пластуна — Олександра Положинського, футболка з дизайнерським принтом і підписом міського голови - Сергія Сухомлина, ґердан ручної роботи. Та найголовніший лот, який не встиг доїхати і знаходиться у дорозі — прапор України, підписаний бійцями 47-ої окремої механізованої бригади.

«Вечір видався дуже динамічним та насиченим. Це класно, що задля допомоги ЗСУ створюють подібні заходи, вигадують щось нове, а головне — цікаве!», — поділилася житомирянка Олена.

Супроводжувався квартирник музичними творами житомирських виконавців.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up