Пенсіонерка отримала опіки ІІІ та ІV ступенів при спробі самостійно погасити пожежу

Пенсіонерка отримала  опіки ІІІ та ІV ступенів при спробі самостійно погасити пожежу

Літня жінка, мешканка Радомишльського району, палила у власному дворі сміття та не зважила на стихійну силу вогню.

12 вересня о 20:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в с. Межирічка Радомишльського району. На місце події виїхали фахівці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини, - інформує У ДСНС України у Житомирській області. 

По прибуттю з’ясувалося, що господарка спалювала сміття на території свого приватного домоволодіння, що повністю заросло сухої травою та чагарниками, на які і перекинувся вогонь. Сусіди знайшли її всю в опіках в епіцентрі полум’я та викликали фахівців екстреної медицини. 

Аби  вогонь не поширився на поруч розташовану оселю, селяни почали гасити його підручними засобами. Прибулі медики госпіталізувати травмовану до лікувального закладу з попереднім діагнозом – опіки ІІІ та ІV ступенів усього тіла. 

Відео дня

Спільними зусиллями вогнеборців та місцевого населення о 20:50 пожежу локалізовано, а о 21:38 ліквідовано. Вогнем знищено сміття та суху рослинність на площі 150 кв.м. 

Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Остаточна причина наразі встановлюється правоохоронцями. 

За минулу добу рятувальники загасили ще 12 загорянь сміття на відкритих територіях та 28 пожеж сухої трави у різних районах області. 

Шановні громадяни! Рятувальники нагадують, що на території області утримується найвищий рівень пожежної небезпеки. В цей період категорично забороняється розводити багаття у лісах, спалювати сміття та суху рослинність тощо. Через посушливу та вітряну погоду вогонь миттєво поширюється на великі площі. Контролювати та загасити таку пожежу дуже важко. Необхідне залучення великої кількості сил та засобів. 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Ірина

    Знайома вилікувала опіки за допомогою нафталанової олії.Також я читаюси інструкцію помітила,що вона ефективна при лікуванні артритів та артрозах.Замовляла сертифіковану продукцію http://onlinemedicus.com/ .Замовляйте,не пожалкуєте.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up