Пакунків малюка вистачить усім новонародженим Житомирщини

Пакунків малюка вистачить усім новонародженим Житомирщини

З вересня місяця нові жителі області отримують пакунки малюка. Натуральну соціальну допомогу від держави вже видали понад 2,3 тис.  родин новонароджених.

У кожному пологову відділенні Житомирщини наразі є пакунки малюка, які батьки можуть отримати при виписці для забезпечення найнеобхіднішими речами своєї дитини.

Департамент праці, соціальної та сімейної політики ОДА інформує, що загалом Житомирська область від Міністерства соціальної політики України вже отримала 2920 пакунків малюка з речами першої необхідності для немовлят. 2308 дитячих наборів вже отримали родини Житомирщини, в яких з вересня місяця народилися діти:

  • 1197 пакунків видали у пологових відділеннях області,
  •  1111 пакунків роздали за місцем проживання породіль з немовлятами працівники органів соцзахисту.

За повідомленням департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА, кожне пологове відділення області наразі забезпечене пакунками малюка. І батьки можуть отримати натуральну допомогу для своєї дитини безпосередньо при виписці.

Відео дня

Нагадаємо, що за інформацією Головного управління статистики в Житомирській області, у вересні на Житомирщині народилося 860 дітей, а у жовтні - 975 дітей.

Довідково. Пакунок малюка – це разова безкоштовна соціальна допомога від держави для кожного новонародженого громадянина України. У наборі – 25 речей, необхідних при народженні дитини, а також інформаційні буклети для батьків по догляду за немовлям.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Alina Mashoshina

    Ми получили пакунок, в жовтні, але у нас уже усе було що є у тому пакунку, навіщо нам усе по 2 комплекта, не розумію я цю владу і що вони собі думаю той придумують.
  • Alexander Makedonskii

    Дол...изм по украински, дети в школу пойдут раньше чем пакет новорождённого получат!!(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up