Особистий прийом: найважливіше – живе спілкування

Особистий прийом: найважливіше – живе спілкування

Особистий прийом громадян за місцем проживання – давно випробувана часом форма роботи керівників будь-якої влади.

Люди із нетерпінням чекають на таку подію, яка відбувається безпосередньо у їхньому селі чи неподалік, всього за кілька кілометрів. Наприклад, Романівський селищний голова Володимир Савченко свій перший у другому півріччі 2022-го року прийом громадян за місцем їхнього проживання провів в Ольшанському старостинському окрузі 13 липня 2022-го року. Людей на прийом до керівника громади прийшло не так вже й багато, однак проблеми, які вони висловили, були нагальні і очевидні. Люди скаржились на стан доріг і просили певним чином його виправити через так зване грейдерування. Стосовно іншого питання, з яким жителі Ольшанки, Улянівки і Голубина звернулися до Володимира Савченка, то його вирішення ускладнене тим, що місцевий фельдшер, який працює на половину зарплатної ставки у місцевому медпункті села Ольшанка, має основне місце роботи на станції невідкладної допомоги. Людям не зовсім зручно і не завжди зрозуміло, коли саме можна звернутися до фельдшера, оскільки графік його роботи нерідко змінюється, а тому селяни змушені сподіватися на допомогу місцевого фельдшера у той час, коли він вільний від чергування за основним місцем роботи. 

Керівник КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Романівської селищної ради» Дар’я Волощук зазначає: «Вирішити ситуацію у ФАПі села Ольшанки можна лише в один спосіб: потрібен новий працівник (фельдшер чи медсестра), який буде працевлаштований у медпункті села Ольшанка як на основному місці роботи». Звісно, бажаючих працювати у селі (обслуговуючи жителів п’яти сіл) на пів ставки фельдшера сьогодні знайти дуже важко. А тому питання щодо покращення медичного обслуговування жителів Ольшанського старостинського округу залишається відкритим. Про таку ситуацію в Ольшанці відтепер знають всі (люди, керівництво Романівської селищної ради, керівництво КНП «ЦПМСД»), але розраховувати на сприятливий результат можна лише тоді, коли знайдеться працівник, якого задовольнять умови праці.

Наступний особистий прийом громадян Володимир Савченко проведе у селі Булдичеві, де Романівський селищний голова зустрінеться із місцевими жителями 10 серпня 2022 року. У вересні Володимир Савченко прийматиме людей у Биківському старостинському окрузі (14 вересня). Далі, 12 жовтня 2022-го, у Романівці. У листопаді Романівський селищний голова здійснюватиме особистий прийом громадян у Старочуднівськогутянському старостинському окрузі (день прийому громадян – 9 листопада), а завершальний у 2022-му році виїзний прийом керівник Романівської громади проведе 14-го грудня у селі Вільха. 

Відео дня

Нагадаємо жителям Романівської селищної ради, що, окрім Володимира Савченка, особистий прийом  громадян у другому півріччі здійснюватимуть і його заступники.

Заступник Романівського селищного голови Василь Іванович Ходюк у серпні (11.08) 2022-го року прийматиме жителів того ж таки Ольшанського старостинського округу у селі Нивна. У вересні (15.09) він спілкуватиметься із жителями Врублівського старостинського округу, а 13 жовтня зустрінеться із жителями Ясногородського старостинського округу у селі Ягодинці. 10 листопада Василь Ходюк працюватиме у селі Межирічка, а 15 грудня 2022-го року спілкуватиметься із жителями села Хижинці.

Перший заступник Романівського селищного голови Володимир Рибак 9 серпня 2022-го року здійснюватиме прийом громадян у селі Велика Козара, 13 вересня 2022-го року – у с. Нивна, а у жовтні (11.10) проведе прийом громадян у селі Товща. 8 листопада – с. Камінь, а 13 грудня  – с. Жовтий Брід.

Секретар Романівської селищної ради Юрій Чумаченко у серпні (12.08) 2022-го року зустрічатиметься із жителями села Годиха. 16 вересня – с. Разіне. У жовтні (14.10) – с. Соболівка, а у листопаді (11 листопада) – с. Улянівка. 16 грудня 2022-го – с. Ягодинка.

Жителям Романівської селищної ради, які ознайомляться із вищезазначеними датами проведення прийому громадян керівним складом Романівської селищної ради, варто обов’язково знати, що про конкретне місце (або про можливу зміну дати проведення прийому громадян) вони можуть дізнатися у голови свого старостинського округу. Зі свого боку старости відповідних старостинських округів мають забезпечити якісне інформування населення про час та конкретне місце проведення виїзних прийомів громадян керівниками Романівської селищної ради.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up