Очільників громад Житомирщини кличуть у Київ: говоритимуть про медицину

Очільників громад Житомирщини кличуть у Київ: говоритимуть про медицину

Із 20 жовтня 2021 року розпочинається цикл кластерних консультацій з власниками закладів охорони здоров’я щодо розвитку медичних послуг на територіях громад, які організовує НСЗУ. І першими до столиці України кличуть фахівців Київської, Житомирської, Вінницької та Черкаської областей.

Про це повідомили у Житомирському РВ АМУ.

 Виконавча директорка регіонального відділення Тетяна Кухарська зауважила, що тематика зустрічей актуальна для більшості громад Житомирщини:  трансформація системи охорони здоров’я; Програма медичних гарантій успішний менеджмент закладами охорони здоров’я; медичні електронні записи; доступні інструменти для управління медичною інфраструктурою, та закликала громади активно долучатися до консультацій та реєструвати представників громад.

 Залишити заявку представникам територіальних громад Київської, Житомирської, Вінницької, Черкаської областей на участь у заході можна за посиланням: https://cutt.ly/ZEKiMgq до 15.00 год. 8 жовтня 2021 року. До 11 жовтня учасники, які будуть відібрані для офлайн зустрічі у Києві, отримають лист із підтвердженням участі та деталями проведення заходу. Усі інші зареєстровані учасники матимуть можливість взяти участь онлайн і отримають посилання на зустріч у Zoom.

Відео дня

 Максимальна кількість учасників, які візьмуть участь офлайн у цих консультаціях - 50 представників громад. Заходи проводитимуться в офлайн та онлайн форматах. Усі бажаючі зможуть долучитися до заходу онлайн з можливістю задавати спікерам запитання.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up