Новини війни станом на 16:00

Новини війни станом на 16:00

Важливі новини війни станом на цю годину.

▪️ Лідер гурту Kalush Orchestra разом із Сергієм Притулою виставили на аукціон статуетку Євробачення та рожеву панаму — гроші підуть на допомогу армії.

▪️В Україні запрацювала процедура спрощеного ЗНО, скласти його зможуть учні за кордоном та з окупованих територій, – Сергій Бабак, голова Комітету Верховної ради з питань освіти, науки та інновацій.

▪️ рашисти на Харківщині за три місяці війни пошкодили або зруйнували 1059 км (45% доріг), – Служба автомобільних шляхів в області.

Відео дня

▪️ США передали українським прикордонникам та поліцейським 21 броньований автомобіль та фінансову допомогу в розмірі $185 млн.

▪️ російські військові забрали із затонулого крейсера "Москва" тіла загиблих моряків та секретну апаратуру — ГУР.

▪️ рашисти обстріляли Балаклійську громаду, у Харкові ситуація спокійна. Куп'янський, Вовчанський, Ізюмський напрямки та Борова — повністю окуповані. Наразі немає можливості звідти провести евакуацію, це занадто небезпечно, — голова ОВА Олег Синєгубов.

▪️ Миколаїв учора обстріляли із ракетної системи залпового вогню “Торнадо-С”. Внаслідок цього пошкоджено багатоповерховий будинок. Одна людина поранена, повідомляє мер міста Олександр Сенкевич.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up