Новини війни станом на 13:00

Новини війни станом на 13:00

Важливі новини станом на цю годину.

▪️Денис Козацький, очільник пресслужби полку «Азов» із позивним «Орест», який разом із іншими захисниками Маріуполя із «Азовсталі» перебуває на непідконтрольній Україні території, вийшов на зв'язок із рідними, повідомила його сестра Дар’я Юрченко.  «Орест» повідомив, що з ним усе добре і полонених годують. 

▪️ росія перекинула на південь України 50-річні танки Т-62. Вони особливо вразливі до протитанкової зброї, а їх присутність на полі бою підкреслює дефіцит сучасного боєздатного озброєння в рф, розвідка Міноборони Великої Британії.

▪️Росія замінувала акваторію Чорного моря. Від 400 до 600 російських мін були залишені у морській зоні України. Вони час від часу зриваються з якорів і їх помічають біля берегів Туреччини та Болгарії.

Відео дня

▪️ В окупованому Маріуполі росіяни продовжують інвентаризувати  бібліотеки – вишукують вияви “екстремізму”. До “екстремістських” зарахували всі підручники історії України, літератури та україномовні книги. Інвентаризують книгосховища працівники бібліотеки ім. Крупської, яких спеціально відрядили для цього з Донецька.

▪️ За попередніми даними, внаслідок ранкових обстрілів Дніпровського району близько 10 людей загинули, ще близько 30 — отримали поранення, повідомив голова Громради Дніпра Корбан.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up