Новини війни станом на 13:00

Новини війни станом на 13:00

Актуальні новини війни станом на цю годину.

▪️Біля причалів у Південній бухті Севастополя окупованого росіянами Криму стоять два підводні човни проєкту "Варшавянка", що становить третину діючих підводних човнів Чорноморського флоту. Усі інші в морі.

▪️ рф спробує відкрити новий фронт проти України з Молдови. Успішне захоплення тієї території може призвести до того, що російські війська ввійдуть у чорноморський порт Одеси – The New York Times.

▪️ Нафтове ембарго проти росії хочуть ввести в Європарламенті без згоди Угорщини. У законодавчому органі вважають, що Будапешт "водить ЄС за ніс", – Віце-президент Європарламенту Катаріна Барлі.

Відео дня

▪️ рашисти замінували мости та дороги в Херсонській області та не дають виїхати місцевим. У населених пунктах Високопільської, Станіславської, Калинівської, Нововоронцовської, Великоолександрівської тергромад, що межують із сусідніми областями та знаходяться на лінії фронту, відсутня вода, світло та газ , - зведення Херсонської ОВА.

▪️ На Житомирщині СБУ затримала ворожого агента, який хотів призватися до бойового підрозділу ЗСУ для розвідувально-підривної діяльності на користь окупантів. Раніше зрадник також допомагав ворогам під час окупації одного з населених пунктів області.

▪️ У Херсонській області рашисти продовжують знищувати село Осокорівку. Під їх обстріл потрапляють приватні будинки, господарські приміщення, комунальні приміщення.

▪️ У рф сьогодні палав вже 13-й військомат. Цього разу підпал за допомогою "коктейля Молотова" стався у селищі Ігра в Удмуртії - деякі росіяни у будь-який спосіб намагаються уникнути мобілізації, – ЗМІ.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up