Найманці на будівництві АЗС UPG збивають мирних протестувальників

Найманці на будівництві АЗС UPG збивають мирних протестувальників

У Житомирі триває конфлікт місцевих жителів і компанії «UPG», яка будує заправку у дворі житлового будинку. 

Увечері 24 грудня з 19:00 мешканці в знак протесту заблокували проїзд по проспекту Незалежності, біля «Еко-маркету».

Незважаючи на офіційне рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради, висновку державної архітектурно-будівельної інспекції та численні звернення мешканців в поліцію, компанія «UPG» продовжує зводити АЗС практично у дворі житлового будинку - за адресою проспект Незалежності, 29 в Житомирі.

Саме 24 грудня ініціативна група жителів відвідала керівництво головного управління Національної поліції, поспілкувавшись з Сергієм Крупєєм, і прокуратуру області.

Короткий підсумок спілкування з поліцією - не дивлячись на те, що «UPG» незаконно демонтували тротуар і працюють всупереч приписам міської ради і «ДАБІ», у поліції немає повноважень припинити незаконне будівництво.

Тому, з 19:00 24 грудня зневірені жителі знову перекрили проспект Незалежності в Житомирі.

У момент акцій протесту стався шокуючий випадок - броньований мікроавтобус охорони «UPG» в'їхав у натовп з протестувальниками, і протягнув одного з них на капоті більше 30 метрів. 

Відео дня

Потерпілий, його звуть Віктор, госпіталізований, попередньо у нього кілька переломів, на місці працює слідчо-оперативна група.

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up