«Народний бренд-2017»: у Житомирі нагородили кращих з кращих

«Народний бренд-2017»: у Житомирі нагородили кращих з кращих

15 грудня відбулася церемонія нагородження переможців щорічного грандіозного конкурсу «Народний бренд», завдяки якому споживачі вже вкотре змогли обрати найкращих у сфері бізнесу. Організатором традиційно виступила газета «20 хвилин».

 

Нагородження переможців відбулось у готельно-ресторанному комплексі «Золоте Руно». У затишній атмосфері заслужені призери отримали статуетки Ніки — символа «Народного бренду», а також дипломи переможців конкурсу. Не обійшлось і без цінних подарунків від партнерів конкурсу.

Нагороди і визнання отримали кращі заклади, підприємства, торгові марки Житомира у 63 номінаціях. Більше двох місяців житомиряни обирали кращих із кращих. За право отримати визнання у номінаціях змагались майже тисяча компаній. Але лише 63 із них отримали народну відзнаку.

Відео дня

Завдяки підтримці спонсорів, церемонія нагородження переможців «Народного бренду-2017» перетворилася на яскраве і незабутнє дійство. Кожен переможець конкурсу надав подарунки, які протягом вечора розігрувались серед присутніх.

Особливу подяку колектив газети «20 хвилин» на чолі з директором Олександром Васильковським висловили партнерам конкурсу: генеральному партнеру — ЖК «Полісся», мегапартнеру — готельно-ресторанному комплексу «Золоте Руно», ексклюзивним партнерам — корпорації «Океан» та «Центр утеплення», офіційним партнерам — «Житомир-АВТО», «Компанія РОС», «Добрий Господар», «Будівельний маркет Епік», «ЖЛГЗ», «Житомир Сучасний» та «Fresh designe». Партнери – магазин квітів «Люба Флора», ЕКО-пиво «Чернігівське», квеструм «60 minutes», тренажерна зала, фітнес-клуб «Impulse», медичний центр «Мати та дитина», «Coca-Cola» та «TAXI 6000».

Фотопартнери заходу– «the PROVINCE». Більше фото зі святкового дійства можна переглянути на сайті the-province.info. Ведучий вечора — Ярослав Колесник.

Довіра з боку лояльних клієнтів і споживачів — обов’язкова складова успішного бізнесу, тому нагорода «Народний бренд», як символ довіри споживачів, особливо високо цінується. ЖК «Полісся» переміг у номінації «Найкращий забудовник», і це дуже важливо для компанії.

«Ми вдячні вам, шановні споживачі, за довіру. Ми робимо те, що вміємо — якісно будуємо, в нас працюють дійсно професіонали. Дякуємо усім, хто за нас голосував та неймовірно пишаємося перемогою! Вітаємо житомирян з наступаючими новорічними святами!», — говорить керівник відділу продажу ЖК «Полісся» Ерназарова Тетяна.

У номінації «Найкращий ресторан» міста Житомира переміг готельно-ресторанний комплекс «Золоте руно».

«Дякуємо за підтримку усім, хто за нас голосував. Для нас важлива думка житомирян. Перемога в “Народному бренді” — це гарна мотивація працювати надалі ще краще», — ділиться враженнями власник готельно-ресторанного комплексу «Золоте руно» Георгій Кварацхелія.

Після нагородження настав хвилюючий момент для тих, хто брав участь в онлайн-голосуванні. Методом випадкових чисел були обрані два номери мобільних телефонів, власники яких отримують у подарунок планшет. Присутні, затамувавши подих, слідкували за реакцією щасливчиків. Про подарунок їм повідомляли по телефону, усі були дуже здивовані. Вітали їх гучними аплодисментами. Ще один планшет було розіграно серед усіх присутніх.

Нагородження завершилось урочистим розрізанням святкового торту та дискотекою.

Більше фото з церемонії нагородження дивіться згодом у фоторепортажі на нашому сайті. 

Аліна Бойко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up