На Житомирщині сервісні центри МВС перевірятимуть «таємні клієнти»

На Житомирщині сервісні центри МВС перевірятимуть «таємні клієнти»

Сервісні центри МВС в Житомирській області долучилися до всеукраїнського проекту «Таємний клієнт», мета якого – отримати відгуки громадян і побачити роботу центрів «очима клієнтів».

Проект «Таємний клієнт» створений для оцінювання громадянами якості надання послуг. Завдяки сервісу громадяни зможуть відкрито перевірити роботу державної структури, залишити свій суб’єктивний відгук та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку покращення обслуговування громадян.

«Стати нашим «таємним клієнтом» може будь-хто. Для цього потрібно звернутися в сервісний центр МВС, отримати реальну послугу і дати оцінку якості організації роботи та обслуговування, заповнивши онлайн-анкету», – розповідає начальник територіального сервісного центру МВС № 1841 Юрій Опанащук.

Відео дня

Громадяни зможуть оцінити не лише роботу співробітників центру (адміністратора, екзаменатора, фахівця Експертної служби чи оператора кол-центру), а й зручність приміщення, зрозумілість навігації, інклюзивність. Також клієнти можуть висловити свої зауваження та побажання стосовно зрозумілості інформації, розміщеної в сервісному центрі, а також на офіційних Інтернет-сторінках та у соцмережах.

«Один із ключових пріоритетів реформи – це відкритість та прозорість, тому проект «Таємний клієнт» – це ще один крок до самовдосконалення. Спираючись на думки та зауваження клієнтів, ми прагнемо створювати максимально комфортні умови та удосконалювати стандарти надання державного сервісу», – ділиться начальник Регіонального сервісного центру МВС в Житомирській області Віктор Білецький.

Пілотний проект стартував у Києві в жовтні 2018 року і одразу дав результат. Наприклад в одному зі столичних територіальних сервісних центрів МВС виявилася незрозумілою навігація, про що зазначили у своїх анкетах-відгуках одразу кілька «таємних клієнтів». Таким чином вказівники виправили і громадянам стало легко орієнтуватися в приміщенні центру.

У Житомирській області громадяни зможуть оцінити роботу чотирьох сервісних центрів МВС у Житомирі, Бердичеві, Коростені та Новограді-Волинському.

«Ми переконані, що скарга – це можливість стати кращими. Тому кожен відгук, кожна анкета будуть аналізуватися та враховуватися в роботі», – підсумував Віктор Білецький.

Проект «Таємний клієнт» реалізовується за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні.

Детальніше про проект: hsc.gov.ua/guest/, анкета для заповнення: hsc.gov.ua/anketa/

Стежити за нововведеннями реформи можна на сайті Головного сервісного центру МВС. За консультаціями звертайтеся на офіційну сторінку в Facebook або за телефоном (044) 290-19-88.

 

Регіональний сервісний центр МВС

в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up