На Житомирщині розпочато набір до поліції: відкрито 50 вакансій

На Житомирщині розпочато набір до поліції: відкрито 50 вакансій

На Житомирщині розпочався відбір молодшого складу поліції. Кого чекають в поліції та які умови прийому, розповіли у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

 

У вівторок, 18 квітня, розпочато конкурсний відбір працівників груп реагування патрульної поліції. Відбір оголошено через нагальну потребу працівників.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції області Артем Лисогор. Про роботу поліцейської комісії з відбору кандидатів розповів її голова Віталій Француз. Відбір майбутніх поліцейських триватиме з 18 по 28 квітня 2017 року. У цей період усі бажаючі можуть подати заяви, заповнивши онлайн-анкети.

Артем Лисогор зазначив, що неповний склад працівників груп реагування патрульної поліції став серйозною проблемою Житомирської області. Він сподівається, що у результаті такого відбору ці підрозділи працюватимуть у повному складі.

Відео дня

За відбір кандидатів на службу відповідатиме створена в ГУНП поліцейська комісія, до складу якої увійшли також представники громадськості. Комісія буде об’єктивно оцінювати професійний рівень та особисті якості кожного поліцейського, відповідність їх посаді та подальші перспективи у службі. Головні фактори відбору – заява, тестування, медичне обстеження, перевірка фізичної підготовки, бесіда та психологічне тестування.

Конкурсний процес заміщення містить 50 вакантних посад: 10 – працівників ізоляторів тимчасового тримання та 40 – поліцейських секторів реагування патрульної поліції.

Усі бажаючі служити у лавах поліції можуть ознайомитись з вимогами до кандидатів на посади поліцейських і загальними обмеженнями щодо служби, етапами відбору, стислим змістом службових обов’язків, умовами грошового забезпечення на офіційному веб-сайті Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Голова поліцейської комісії ГУНП в Житомирській області, радник Міністра внутрішніх справ Віталій Француз зауважив, що процедура відбору прозора і не передбачає стороннього впливу.

«Це вже не перший набір, тому хочу порадити кандидатам уважно ознайомитися з умовами конкурсу та вимогами до посади, щоб чітко усвідомити, чи хочуть та можуть вони працювати в поліції. Подати свої заявки можуть всі громадяни, які відповідають визначеним вимогам», – додав Віталій Француз.

За результатами кожного з етапів конкурсу буде сформовано рейтинг кандидатів. Найкращі за цим рейтингом будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть первинну підготовку працівників поліції. Майбутні поліцейські розпочнуть навчання наприкінці червня.

Марина Михальчук

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up