На Житомирщині розгорнуто Пункти Незламності - ДСНС України

На Житомирщині розгорнуто Пункти Незламності - ДСНС України

На Житомирщині, як і по всій країні, розгорнуто Пункти Незламності – це місце, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії.

Тут можна зігрітися, підзарядити мобільні гаджети, є вода, освітлення, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення для мам та дітей. Передбачається наявність Інтернету.

Відео дня

Наразі на Житомирщині розгорнуто 5 мобільних Пунктів Незламності, які діють у містах Житомир, Новоград-Волинський, Бердичів, Коростень. До кінця доби запрацюють ще такі ж мобільні пункти у Житомирі (мікрорайон Крошні), Малині та Овручі. Також можна звернутися за допомогою у ще 321 стаціонарний Пункт Незламності на території області. Комплектування та функціонування пунктів здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Знайти найближчий для себе пункт можна на спеціальному сайті – nezlamnist.gov.ua. Також на інтерактивній мапі сайту, окрім ПН, міститься інформація про найближчі АЗС, аптеки і магазини, які працюватимуть на генераторах. На сайті ви знайдете відповіді на всі актуальні питання, щодо функціонування ПН.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (7)
  • Алена Янчинская

    Генератори вже є і як раз в цих пунктах вони і стоять.А взагалі перестаньте скиглити,що нема світла.На дворі війна.Будьте трохи дорослими і подбайте про себе самі.Це не смертельно що нема світла,люди працюють як можуть.
  • Георгий Буравков

    А что слышно об обещенных электрогенераторах? По прежнему на таможне... Или деньги где то застряли... Без тепла ещё как-то можно, а вот без воды совсем тоскливо.

    Сергей Форест reply Георгий Буравков

    Георгий Буравков
    Ні грошей не генераторів

    Виктор Вокзалов reply Георгий Буравков

    Александр Колибабчук таможня даёт добро, просто света нет на таможне.

    Леся Скакун reply Георгий Буравков

    Георгий Буравков без тепла теж біда, бо діти в хаті

    Александр Колибабчук reply Георгий Буравков

    Георгий Буравков , сказали что на таможне, таможня не дает добро . Я так думаю.

    Катя Яровенко-Загоруй reply Георгий Буравков

    Георгий Буравков запас води зробіть,і не плачте.Хто хто,а ви то добре знаєте що і куди дівається🤣

keyboard_arrow_up