На території Черняхівської ТГ ліквідували два стихійні сміттєзвалища, ще 5 - у процесі

На території Черняхівської ТГ ліквідували два стихійні сміттєзвалища, ще 5 - у процесі

На виконання рішення Житомирського адміністративного суду за позовом Державної екологічної інспекції Поліського округу до Черняхівської селищної ради Черняхівська сільська рада вжила заходів реагування та ліквідувала два несанкціоновані сміттєзвалища на території громади. Про це повідомила Державна екологічна інспекція Поліського округу. 

Як уточнили екологи, йдеться про стихійне звалище ТПВ на території Пекарщинського старостинського округу, за межами села Пекарщина, та Андріївського старостинського округу, за межами села Андріївка.

"Окрім того, Черняхівська селищна рада повідомила Інспекцію про те, що 5   несанкціонованих сміттєзвалищ на території громади знаходяться в робочому процесі ліквідування: на території Очеретянського старостинського округу, за межами села Очеретянка; Селецького старостинського округу, за межами села Браженка; за межами села Селець; на території Салівського старостинського округу за межами села Сали; Жадьківського старостинського округу за межами населеного пункту", - додали в Державній екологічній інспекції Поліського округу. 

Відео дня

Якщо ви виявили несанкціоноване сміттєзвалище на території своєї громади, повідомляйте на телефонну «гарячу лінію»: 068-717-03-34; (0412) 46-49-54 (Житомирська область). 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up