На сесії міськради підняли питання звільнення директора водоканалу Нікітіна

На сесії міськради підняли питання звільнення директора водоканалу Нікітіна

На початку сесії міськради одна з депутаток порушила проблему про черговий випадок скиду нечистот у річку Тетерів. 

Питання щодо екологічної катастрофи за участю комунального підприємства «Житомирводоканал» досі залишається відкритим. У сесійній залі планували заслухати інформацію від керівництва водоканалу щодо ситуації на підприємстві. Також постало питання якості води станом на теперішній час. 

За відсутності керівника КП «Житомирводоканал», який перебуває на лікарняному, мер міста Сергій Сухомлин оголосив про перенесення даного питання на наступну сесію.

З боку громадськості було висловлено обурення щодо перебування керівника «Житомирводоканалу» на даній посаді. Люди переконані, що основною причиною аварійних інцидентів є безвідповідальність керівництва.

Відео дня

За словами Сергія Сухомлина, підняття питання щодо відправлення директора «Житомирводоканалу» у відставку можливе лише після його виходу з лікарняного.

Нагадаємо, що з серпня місяця цього року на насосній станції водоканалу сталося декілька аварійних ситуацій. Як наслідок, неочищені стічні води з каналізаційної станції потрапили в річку Тетерів. За повідомленням Державної екологічної інспекції Поліського округу, останній випадок скиду нечистот зафіксували 18 вересня.

Іванна Барановська

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up