На Романівщині відзначили День місцевого самоврядування

На Романівщині відзначили День місцевого самоврядування

5 грудня у районному будинку культури пройшли урочисті заходи та святковий концерт, присвячені Дню місцевого самоврядування.

Зі щирими словами до депутатів місцевих рад усіх рівнів, сільських та селищних голів, працівників та ветеранів галузі, присутніх у залі, звернувся голова Романівської районної ради Олександр Кондратюк. Він зауважив, що ми живемо в епоху реформ і переміни були завжди. Коротко розповів про історично-географічний розвиток Романівщини. Наголосив на тому, що саме місцеве самоврядування є тим органом, який створює та дбає про добробут, розвиток, благоустрій для своєї громади. Та все ж неочікуваним та приємним подарунком стала пісня «Щасливий квиток» у виконанні Олександра Павловича на слова Володимира Шинкарука. 

Очільник райради Олександр Кондратюк та керуюча справами Лариса Свиридюк вручили відзнаки кращим працівникам місцевого самоврядування. Найвищу нагороду Романівського краю – відзнаку Романівської районної ради «Честь і слава Романівщини» – вручили двом захисникам України в зоні АТО – депутату районної ради, учаснику бойових дій на Сході України Миколі Блиндюку та голові відокремленого підрозділу ГО «Обласна спілка учасників та ветеранів АТО «Схід» у Романівському районі, учаснику бойових дій Віталію Багінському. Під бурхливі оплески, стоячи усі присутні віддали шану землякам – захисникам територіальної цілісності нашої України. 

Відео дня

Щодо концертної програми, то основну її частину підготували самі ж винуватці свята. Так, на сцені виступили: колектив «Пролісок», виконавши гімн України; чоловічий склад народного аматорського хору «Для душі»; Ягодинський сільський голова Євген Данилюк із власними віршами, дует у складі гордіївського голови Валентини Слободенюк та Валентини Куц. Бадьорий настрій подарували присутнім у залі голова Врублівської сільської ради Анатолій Кадлубовський та голова Ясногородської громади Валерій Мазуркевич, виконавши жартівливу пісню; голова Старочуднівськогутянської сільської ради Анастасія Мартинюк виконала пісню про чарівні голубці.

Окремо хочеться відзначити музичний подарунок у виконанні соболівчан – сільського голови Ірина Моравської, секретаря Марії Терещук, сільського депутата Галини Трохлєб та члена виконкому Світлани Галіцької.

Представники Соболівки, виконавши пісню, запросили на сцену заступника депутата Житомирської обласної ради Ігоря Євгеновича Ходака – Василя Ходюка, щоб той особисто передав подяку меценату за допомогу, надану Соболівській громаді. Зі сльозами радості Ірина Моравська підбирала найкращі слова подяки: «Від імені усіх жителів села Соболівка вклоняємось та дякуємо Ігорю Євгеновичу за його чуйність та відгук на вирішення проблем нашого села. Зокрема, за твердопаливний котел, завдяки якому дітки-дошкільнята в теплі та затишку І особлива подяка за відбудову даху на сільському клубі, який вигорів вщент ще ву 2015 році». 

Василь Ходюк від імені депутата облради Ігоря Ходака щиро привітав усіх з професійним святом найкращими побажаннями й запевнив, що Ігор Євгенович і надалі підтримуватиме та надаватиме усіляку допомогу громадам.

Свято пройшло у теплій та приємній атмосфері.

Олеся Калина

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:54 З початку квітня на Житомирщині Екоінспекція нарахувала понад пів мільйона гривень збитків через незаконне рибальство 16:30 У Житомирі відбудеться фінальна презентація архітектурної концепції скверу на Замковій горі 16:00 До уваги водіїв! У провідну неділю внесено зміни в рух транспорту в районі міського кладовища 15:41 Двоє юнаків на мотоциклі постраждали у ДТП в Коростені photo_camera Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 15:20 На Житомирщині почастішали випадки сказу у тварин 15:00 Коростенські спортсмени на п’єдесталі чемпіонату Європи з пара-армрестлінгу 14:41 У Житомирі розшукують безвісно зниклого 10-річного Іллю Захарчука. Оновлено - хлопчика знайдено 14:21 Жодної людини — журналісти «20 хвилин» проінспектували укриття під час повітряної тривоги photo_camera 14:00 З 10 по 12 травня Землю накриють найпотужніші магнітні бурі 13:00 Житомир в Instagram: святковий вайб 12:40 Житомирське районне управління поліції просить допомоги у встановленні особи жінки 12:20 Стажера-експедитора товариства викрили в махінаціях з грошима: присвоїв 12 тисяч гривень виручки 12:01 Вбив і закопав: жорстокий злочин у Житомирі photo_camera 11:40 Рятувальники попереджають про загрозу виникнення пожеж і необхідність дотримання правил пожежної безпеки під час поминальних днів photo_camera 11:19 В Оліївській громаді притягнуто до відповідальності палія сухої трави 11:00 ДТП у Бердичеві: авто в’їхало у будівлю: травмовані водійка і мешканка будинку photo_camera 10:40 Окружна прокуратура через суд стягнула кошти на користь міського бюджету 10:20 Рівень довіри до державних електронних послуг зростає: результати дослідження 10:00 З 13 травня буде частково обмежено рух транспорту по вулиці Університетській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up