На околицях Бахмута загинув бердичівлянин Сергій Зайченко

На околицях Бахмута загинув бердичівлянин Сергій Зайченко

Бердичівська міська рада з сумом повідомляє про загибель ще одного Героя - на полі бою загинув бердичівлянин Сергій Зайченко.

"Із родини Людмили й Віктора Зайченків війна назавжди вирвала єдиного сина Сергія. Захищаючи суверенітет і територіальну цілісність української держави, 23-річний Сергій Зайченко геройськи загинув, залишаючись вірним присязі на вірність Україні та її народові.

Народився Сергій у Бердичеві, у жовтні 1999-го року. Закінчив Гришковецьку гімназію, а пізніше – Білоцерківський національний аграрний університет. Початок війни застав його за здобуттям магістерського рівня освіти – планував бути хіміком-біологом у харчовій промисловості.

Сергій Зайченко був мобілізований 10 квітня 22-го року. До цього, закінчивши військову кафедру, мав звання молодшого лейтенанта. Лейтенантом став уже на війні, командував взводом у механізованому батальйоні 63-ї окремої механізованої бригади.

Відео дня

Свій останній бій дав 25 грудня на околицях Бахмута. Вічна пам’ять та вічна шана тобі, Герою…

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна громада глибоко сумують із приводу загибелі Сергія Зайченка та висловлюють щирі співчуття його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!" - йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (29)
  • Валентина Свинар

    Вічна пам'ять Герою
  • Светочка Дедус

    Вічна пам'ять Герою
  • Шамрай Люба

    СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ УКРАЇНИ І ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ
  • Оксана Сутунова

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up