На Михайлівській різні конфесії спільно молилися за єдність та Перемогу

На Михайлівській різні конфесії спільно молилися за єдність та Перемогу

Міжконфесійна молитва відбулася у день Різдва. Цього року православні християни в України вперше святкують Різдво 25 грудня.

"Всі ми маємо одну дату святкування Різдва Христового. Будемо разом прославляти Бога та молитися за нашу Перемогу", — каже пастор церкви «Джерело Життя» пастор Андрій Талько.

"Просимо у Бога захисту, покрову для нас та наших військових. І ми маємо тримати духовний фронт тут, так само як наші військові тримають фронт з ворогом. Добро переможе, світло переможе, треба мати стійкий дух, стійку віру», — єпископ Паїсій, архієрей Православної церкви України.

"Молимося за наших спасителів – військових, тих, хто тримає оборону. Ці люди варті великої честі і поваги, бо завдяки їм ми маємо змогу зібратися разом і святкувати Різдво», — Олександр Дехтяренко, пастор Церкви Заповіта Ісуса Христа.

Відео дня

 

Джерело: Житомирська міська рада

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (23)
  • Юрій Лукіша

    Треба десь посеред літа, щоб погода була тепла, вибрати тиждень, а якщо мало буде то два, і призначити "сезон всіх свят", куди запхати все, що можна,, та й святкувати всім разом. А то одне тоді, інше тоді, китайці по своєму, мусульмани по своєму, а так, щоб по справжньому, всенародно, об'єднано, бо мучаться та сваряться тільки.
  • Лана Святненко

    Так патріотично про наших хлопців на передовій тріщали б .Кому горе кому свята.Люди подивіться на себе з боку.Війна в країні .Війни немає в депутатів і втаких як ви.
  • Veyer.group

    Михайлівська різня, ото вже.....
  • Валентина Бондарь

    Коли б була віра, то було б розуміння коли святкувати, а не ділити те, що не ділиться. Христос прийшов у цей грішний світ, щоб об'єднати всіх в єдину віру, а нам постійно треба шукати що-небудь,  що відділитись в своєму невігластві. Благословіння всім і єдності в мудрості яка від Господа.

keyboard_arrow_up