На Хорошівщині через замикання електрики повністю згоріла літня кухня

На Хорошівщині через замикання електрики повністю згоріла літня кухня

Будинок вдалося врятувати.

22 липня о 09:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватній цегляної літньої кухні в с. Зелений Гай Хорошівської територіальної громади Житомирського району, - повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області. Зі слів сусіда, який проживає поруч, з’ясувалося, що він побачив як з будівлі йде дим та відразу ж сповістив про це родичів власника. Останні, у свою чергу, одразу ж покинули житловий будинок, що розташований поруч із осередком загоряння та викликали рятувальників.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплено будівлю літньої кухні та частково покрівлю гаража, прибудованого впритул до неї. До того ж, існувала загроза поширення полум’я на приватний житловий будинок, що знаходився поблизу.

О 09:15 пожежу локалізовано та об 11:15 – ліквідовано. Вогнем знищено будівлю літньої кухні площею 39 кв. м та пошкоджено 21 кв. м шиферної покрівлі гаража. Вдалося запобігти перекиданню полум’я на оселю. Загиблих та травмованих немає.

Відео дня

До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі літньої кухні. Остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

pojeza2.jpg

 

     

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up