На бюджетній комісії в облраді розглянули питання придбання житла для призерки Олімпіади в Токіо

На бюджетній комісії в облраді розглянули питання придбання житла для призерки Олімпіади в Токіо

Також були розглянуті інші питання, зокрема щодо розподілу державної субвенції.

Участь у роботі комісії взяв голова обласної ради Володимир Федоренко, перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко та перша заступниця голови обласної державної адміністрації Наталія Остапченко, - повідомляє пресслужба обласної ради.

Члени комісії одноголосно проголосували за звернення до Житомирської міської територіальної громади щодо співфінансування на придбання житла для срібної призерки Олімпійських ігор в Токіо Анастасії Четверікової.

Присутні розглянули ще ряд питань, зокрема розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для забезпечення житлом сімей загиблих (померлих, пропалих безвісти) учасників антитерористичної операції на сході України.

Відео дня

Також підтримали розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на суму 1 701 081 грн. Дані кошти будуть направлені на капітальний ремонт покрівлі будівлі “Фізіотерапевтичне та гастроентерологічне відділення” за адресою: м. Бердичів, вулиця Європейська, 52 КНП «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради.

Присутні проголосували «за» перерозподіл видатків коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я шляхом зменшення по Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації на суму 7 000 тис. грн та збільшення видатків по Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації на цю ж суму для закупівлі робіт і послуг на забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я

Кошти у вищезазначених обсягах найближчим часом будуть направлені на рахунки місцевих бюджетів для подальшого використання для закупівлі товарів, робіт і послуг для забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров'я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Підтримано розподіл коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на загальну суму 300 000 грн, які були затверджені у обласному бюджеті, як нерозподілена інша субвенція по ГРК «Житомирська обласна рада», між місцевими бюджетами. Дана субвенція буде  перерозподілена відповідно до рішення п’ятої  сесії VIII скликання від 29.07.2021 № 196.

 

photo5235787244218987446

photo5235787244218987446

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up